Kuningasta kaivataan!

Raili-Marja 86v

Elvis on ikuisesti rokin kuningas, siitä ei ole epäilystäkään! Tätä mieltä on myös äskettäin Koukkuniemeen muuttanut Raili-Marja, 86. Hänelle Elvis on koko elämän mittainen rakkaus ja Elviksen musiikki on taustoittanut kaikki elämän suuret ja pienetkin käänteet. Eikä Raili-Marja suinkaan ole kokemuksineen yksin, sillä Koukkuniemessäkin kävi heti ilmi, että nyt siellä asuva ikäluokka on pullollaan fanaattisia Elvis-faneja. Siitä se ajatus sitten lähti. Nimittäin Raili-Marjan ja hänen miniänsä Saaran keskustelusta. Kun kerran Koukkuniemessä on Elviksen ystäviä jonoksi asti, niin miksi ei Koukkuniemen juhlatalossa järjestettäisi Elviksen konserttia! Kuningashan elää musiikkinsa kautta ikuisesti! Saara otti yhteyttä Unelmatehtaaseen, ja tottakai Elviksen konsertti Koukkuniemessä järjestetään. Musiikista vastaa Suomen ikioma Elvis eli Aaron ja voimme luvata, että meno konsertissa tulee olemaan tasoa K-18 tai paremminkin K-80. Laitapa siis rahaa Raili-Marjan keräykseen, kaiva kellohame tai kulmahousut esiin, Suavea tukkaan ja pidä jostakin tiukasti kiinni, kunnes keräys täyttyy. Sillä pian rokataan Jailhousessa, ollaan ihan Hound dogeina ja rakastetaan toisiamme vähän niin kuin tender. Ja ihan kaikki ovat tervetulleita bileisiin. Kohteena Koukkuniemi - the King will never leave the building!

Sisältö

Aaron haluaa edistää Koukkuniemen asukkaiden hyvinvointia tekemällä tämän keikan huomattavasti alle normaalitaksan. Lisäksi Arvokas vanhuus ARVA ry maksoi keikan hinnasta 300 € ja Raili-Marjan miniä Saara 100 €. Myös Kontukoti lähti upeasti mukaan lahjoittamalla keräyksen täyteen yli 200 eurolla. Näin olemme jo yhdessä varmistaneet Elviksen musiikin soimisen livenä Koukkuniemessä heti kun tapahtuma saadaan organisoitua. Kiitos kaikille lahjoittajille!
633,22 
Keräys mahdollisti tämän unelman toteuttamisen.
Unelman mahdollistivat mm.
  • Kirsi ja Antti |
  • Ansku |
  • Saara |
  • Janne-Joonas Laakso |
  • Kati |
  • From Janka

Rock'n roll täytti Koukkuniemen

Raili-Marjan unelma toteutui rytinällä Koukkuniemen juhlasalissa 13.3.2024. Paikalle oli tullut noin 300 kuulijaa: Koukkuniemen asukkaita, heidän läheisiään ja henkilökuntaa. Elvis alias Aaron saapui lavalle kello 13.30 ja otti kyllä yleisönsä. Huomasi, että hoivakodeissa todella on jo sukupolvea, jolle Elvis on ikuisesti Kuningas. Aaron veti erityisesti vanhempia, 50- ja 60-luvun Elvis klassikoita ja porukka lähti monessa kohtaa spontaanisti mukaan rytmikkäisiin taputuksiin. Keikka todella osui ja upposi myös itse unelmoijaan Raili-Marjaan, joka oli keikan ajan ja kuulemma vielä pitkään sen jälkeenkin yhtä hymyä. Kiitos Raili-Marja unelmasta, Saara unelman ilmoittamisesta ja jokainen unelmaan lahjoittanut konsertin toteutumisesta. Erityiskiitos Aaronille ja Koukkuniemen väelle. Tällä jaksaa taas pitkään!