Käyttöehdot

Päivittämisajankohta 1.8.2023

1 Palvelun kuvaus

Unelmatehdas-verkkopalvelun tuottaa Arvokas vanhuus ARVA ry (Y-tunnus 2708839-9, Salhojankatu 42, 33500 Tampere, puhelinnumero 050 383 6787, info@arvary.fi), joka vastaa myös palvelun ylläpidosta. Palvelu koostuu Arvokas vanhuus ARVA ry:n (jatkossa ARVA ry) ja asiakkaiden tuottamasta sisällöstä, kuten ikäihmisten unelmien ja niiden toteutusten kuvauksista. Unelmatehdas-verkkoportaalin kautta ARVA ry kerää rahoitusta ikäihmisten unelmien toteuttamiseen täysi-ikäisiltä yksityishenkilöiltä ja juridisilta henkilöiltä Suomessa. Pidätämme oikeuden hintojen ja käsittelykulujen muutoksiin.

Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua näiden käyttöehtojen, lain ja hyvän tavan mukaisesti. Kaikki palvelussa esiintyvät tiedot on tarkoitettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin, eikä tietoja tule käsittää juridisena, kaupallisena tms. neuvontana. ARVA ry ei vastaa palvelussa esitettyjen tietojen soveltuvuudesta käyttäjän tarpeisiin tai näiden tietojen perusteella tehtyjen toimien tuloksista.

Nämä käyttöehdot koskevat sekä (1) rekisteröitymättömiä palvelun käyttäjiä, että (2) rekisteröityneitä käyttäjiä. Palvelun käyttäjä hyväksyy käyttöehdot itseään sitoviksi käyttäessään palvelua riippumatta siitä, rekisteröityykö käyttäjä vai ei. Käyttämällä palvelua käyttäjä hyväksyy sen, että ARVAry käyttää palvelun kautta kerättyä dataa palvelun kehitykseen ja palvelun käyttäjäkokemuksen personointiin tietosuojaselosteessa tarkemmin kuvatuin tavoin. Mikäli käyttäjä ei hyväksy näitä ehtoja, käyttäjällä ei ole oikeutta käyttää palvelua.

1.1 Unelman ilmoittaminen

Käyttäjä voi ilmoittaa ikäihmisen unelman rekisteröidyttyään Unelmatehdas-verkkopalvelun käyttäjäksi. Sisältö, jonka käyttäjä kirjaa unelman ilmoituslomakkeeseen, on käyttäjän vastuulla. Lomake ohjaa käyttäjää antamaan unelman toteuttamiseen tarvittavat tiedot. Lomaketta ei voi lähettää ilman pakollisiksi merkittyjen tietojen antamista.

1.2 Unelman rahoittaminen

Unelmia rahoitetaan Unelmatehdas-verkkopalvelussa lahjoittamalla haluttu lahjoitussumma verkkopankissa tai maksukortilla. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Lahjoituksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja (sähköposti) ei käytetä muuhun kuin maksutositteen lähettämiseen ja ilmoitukseen kyseisen unelman toteutumisesta. Lahjoitettaessa Unelmatehdas-verkkoportaalissa käyttäjän edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin käyttöehtoihin.

1.3 Maksaminen ja maksutavat

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Visma Payments Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Visma Payments Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja. Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.
Lue lisää Visma Pay:stä tästä.

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto, Alisa Lasku ja Alisa Yrityslasku.
 • MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.
 • Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/
 • Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.
 • OP Lasku - Joustava tapa maksaa verkko-ostokset. Kaikkien pankkien asiakkaille. OP Laskulla voit tehdä enintään 5 000 euron suuruisia ostoksia ja maksaa ne korottomasti pois 45 vuorokauden sisällä. Halutessasi voit pilkkoa laskun useampaan maksuerään. Ostoksesi näkyvät yhdessä paikassa, joten pysyt helposti perillä rahan käytöstä. Luottorajan avulla pidät kulutuksen haluamissasi rajoissa. Saat laskut kätevästi sähköpostiisi. Verkkopalvelussamme näet tietoja OP Laskun käytöstäsi ja tekemiesi ostosten summan. Voit käyttää OP Laskua, jos olet maksukykyinen yli 20-vuotias, ja sinulla on suomalaisen pankin verkkotunnukset. Lisätietoja OP Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.op.fi/henkiloasiakkaat/paivittaiset/maksaminen/op-lasku
 • Alisa Lasku on joustava ja turvallinen maksutapa. Maksutapa sopii kaikille yli 20-vuotiaille kuluttajille kaiken tyyppisiin ostoksiin. Halutessasi voit jakaa laskun pienempiin osiin ja maksaa takaisin jopa 60 erässä. Lisätietoja Alisa Laskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/
 • Alisa Yrityslasku on joustava ja turvallinen maksutapa yrityksille. Maksutapa sopii kaikille suomalaisille yrityksille yhtiömuodosta riippumatta. Ostajan osto-oikeus varmennetaan kokonaan digitaalisesti ja ostotapahtuma vie vain muutaman minuutin. Yritys voi itse valita sopivan maksuajan kolmesta eri vaihtoehdosta: 14 päivää, 30 päivää tai 60 päivää. Lisätietoja Alisa Yrityslaskuun liittyen löydät osoitteesta: https://www.alisapankki.fi/

 • 1.4 Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

  • Visma Payments Oy (Y-tunnus 2486559-4)
  • Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
  • Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 9-16)
  • Postiosoite: Brahenkatu 4, 53100 Lappeenranta

  1.5 Lahjoitusvahvistus

  Onnistuneen lahjoituksen jälkeen käyttäjän sähköpostiin lähetetään vahvistus maksusta. Vahvistusviestin lähettäminen edellyttää sähköpostiosoitteen antamista lahjoituksen yhteydessä.

  1.6 Maksuliikenteen käsittelykulut

  Lahjoitusten käsittelykulujen summa näkyy lahjoitussummaa valitessa. Käsittelykuluja ovat tilisiirtopalvelu Visma Pay:n ja pankin kulloinkin veloittamat kulut. ARVA ry ei pidätä itselleen mitään kuluja lahjoitussummasta.

  1.7 Unelman toteutusaika

  Unelmat toteutetaan sitä mukaa kun ne ovat saaneet tarvittavan rahoituksen lahjoituksina. Poikkeavista toteutusajoista (esimerkiksi jos unelmana on osallistuminen tiettyyn tapahtumaan) tiedotetaan kyseisen unelman kohdalla verkkopalvelussa.

  1.8 Toteutumaton unelma

  Mikäli käyttäjän rahoittaman unelman toteutuminen estyy Arvokas vanhuus ARVA ry:stä riippumattomasta syystä, annettu lahjoitus käytetään toisen unelman toteuttamisen rahoittamiseen.

  1.9 Ongelmatilanteet

  Ongelmatilanteissa ota yhteys

  info@arvary.fi

  2 Käyttöoikeus palvelussa julkaistavaan aineistoon

  Palvelua saa käyttää ainoastaan unelmien ilmoittamiseen ja niiden toteuttamista edistäviin tarkoituksiin. Käyttäjä ei saa muulla tavoin hyödyntää palvelua tai sen osia ilman ARVA ry:n kirjallista suostumusta.

  Käyttäjän oikeudet palveluun lisäämäänsä sisältöön säilyvät käyttäjällä. ARVA ry:llä ja palvelun käyttäjillä on oikeus näyttää palveluun julkisesti näkyville laitettuja sisältöjä palvelun sisällä sekä sosiaalisessa mediassa ilman erillistä lupaa sisältöä toimittaneelta käyttäjältä, mikäli tämä on rekisteröitynyt Unelmatehdas-verkkopalveluun tai antanut muulla tavoin luvan sisällön käyttämiseen. Käyttäjän nimeä tai käyttäjätunnusta ei tällöin välttämättä mainita asiayhteydessä. ARVA ry:llä ei ole oikeutta ilman käyttäjän erillistä lupaa hyödyntää käyttäjän palveluun laittamia kuvia esimerkiksi erillisinä mainoskuvina esitteissä, vaan kuvien käytöstä tällaisiin tarkoituksiin sovitaan aina erikseen käyttäjän kanssa.

  3 Käyttäjän oikeudet ja velvollisuudet

  Käyttäjät voivat ehdottaa palveluun sisällöksi ikäihmisten unelmia. Unelman ehdottaminen palveluun toteutettavaksi edellyttää maksutonta rekisteröitymistä. Pelkkä sisällön katselu ja unelmien rahoittaminen onnistuu ilman rekisteröitymistä.

  Käyttäjä on velvollinen syöttämään palveluun rekisteröityessään totuudenmukaisiksi edellytetyt käyttäjätiedot, kuten oikean etu- ja sukunimensä, puhelinnumeronsa ja sähköpostiosoitteensa. ARVA ry korostaa, että totuudenmukaisten yhteystietojen antaminen on tekijänoikeudellisista syistä välttämätöntä ja voi ryhtyä tarvittaviin toimenpiteisiin epäillessään väärinkäytöksiä.

  Käyttäjällä on vastuu käyttäjätunnuksensa ja salasanansa huolellisesta säilyttämisestä siten, etteivät käyttäjätunnus ja salasana joudu ulkopuolisten tietoon. Käyttäjän tulee ilmoittaa ARVA ry:lle, jos hänen käyttäjätunnuksensa tai salasanansa on kadonnut tai hän epäilee, että hänen käyttäjätunnuksensa tai salasanansa on joutunut kolmannen osapuolen tietoon. Käyttäjä voi luoda kadonneen käyttäjätunnuksen tilalle uuden niin halutessaan. Käyttäjä voi itsenäisesti uusia salasanansa sivustolla.

  Käyttäjä vastaa aina henkilökohtaisesti kaikesta käyttäjätunnuksellaan ja salasanallaan tapahtuneesta palvelun käytöstä. Käyttäjä vastaa myös kaikesta palveluun toimittamastaan sisällöstä. Erityisesti käyttäjä vastaa siitä, että käyttäjän toimittama sisältö ei loukkaa kolmannen tekijänoikeuksia, tavaramerkkioikeuksia tai muita immateriaalioikeuksia, eikä ole muuten lain tai hyvän tavan vastaista. Käyttäjä vastaa siitä, että hänellä on oikeus antaa aineisto ARVA ry:lle julkaistavaksi Unelmatehdas-verkkopalvelussa tai siihen liittyvässä muussa viestintäaineistossa. Käyttäjä vastaa luvattoman aineiston oikeudenhaltijoiden tai muiden kolmansien sen perusteella esittämistä korvaus- ja muista vaatimuksista. Esimerkiksi valokuvan lataaminen palveluun edellyttää aina kuvan ottajan ja kuvassa esiintyvien henkilöiden suostumuksen.

  Käyttäjä sitoutuu käyttämään palvelua lakien, muiden säännösten ja hyvän tavan mukaisesti. Palveluun ei saa lähettää, välittää tai tallentaa pornograafista, hyvien tapojen vastaista, väärää tietoa välittävää, rikollista, rasistista yms. sisältöä. Palvelua ei myöskään saa käyttää automatisoidun tiedonsiirron tallennuspaikkana (esim. valvontakamerat).

  Palvelua ei saa käyttää alueella, jossa kyseisen alueen lait ja/tai säännökset kieltävät palvelun käyttämisen. Käyttäjä on velvollinen täysimääräisesti korvaamaan vahingot ja kustannukset, jotka ovat aiheutuneet näiden käyttöehtojen vastaisesta toiminnasta tai käyttöehtojen määräysten laiminlyömisestä.

  Palvelu voi sisältää tekijänoikeudella, tavaramerkkioikeudella ja muilla immateriaalioikeuksilla suojattua materiaalia. Käyttäjällä ei ole ilman oikeudenhaltijan nimenomaista kirjallista lupaa oikeutta levittää, julkaista, kopioida, saattaa yleisön saataville tai kaupallisesti hyödyntää muiden käyttäjien palveluun toimittamaa suojattua materiaalia paitsi lainsäädännön niin erityistapauksissa salliessa.

  Käyttäjä voi linkittää kaikkiin palvelun sisältösivuihin ja etusivuun ilman erillistä lupaa, mutta tällöin on aina mainittava lähde. Palvelussa oleviin yksittäisiin kuviin ja videoihin linkittäminen ja niiden jakaminen sosiaaliseen mediaan on sallittua tekijänoikeuslain puitteissa. Palveluntarjoajalla on oikeus rajoittaa ulkopuolisia linkityksiä mm. liikenteellisistä ja kuormitussyistä.

  Käyttäjä vastaa palvelun käytön edellyttämän laitteiston, ohjelmiston ja tietoliikenneyhteyksien hankinnasta ja ylläpidosta sekä muista palvelun käytöstä aiheutuvista kustannuksista. Käyttäjä vastaa käyttämiensä laitteistojen, ohjelmistojen ja tietoliikenneyhteyksien yhteensopivuudesta palvelun kanssa. Käyttäjä on tietoinen, että verkkoympäristö ja verkkopalvelut eivät ole täysin tietoturvallisia. Käyttäjä vastaa omien tietojärjestelmiensä tietoturvan asianmukaisesta hoitamisesta.

  Käyttäjällä on oikeus poistaa profiilinsa palvelusta ottamalla yhteyttä palvelun ylläpitäjään. Käyttöoikeus käyttäjän palveluun lataamaan sisältöön säilyy silti ARVA ry:llä Unelmatehdas-sivuston toimintaa edistävissä tarkoituksissa.

  4 ARVA ry:n oikeudet ja velvollisuudet

  Palvelun omistus- ja kaikki muut oikeudet kuuluvat ARVA ry:lle. ARVA ry:llä on oikeus milloin tahansa muuttaa palvelua, sen sisältöä ja tarkoitusta, saatavilla oloa sekä sen käyttöön tarvittaville laitteistoille asetettuja vaatimuksia.

  Sisällön lähettäminen palveluun tapahtuu käyttäjän toimesta ja vastuu lähetetystä sisällöstä on käyttäjällä. ARVA ry ei vastaa miltään osin käyttäjän palveluun lähettämistä kuvista, kuvien aitoudesta tai siitä, onko käyttäjällä oikeus levittää kuvia tai muista kuviin liittyvistä asioista. Sama koskee kaikkea muutakin käyttäjän palveluun lähettämää tai siellä jakamaa tietoa. ARVA ry:llä on oikeus julkaista käyttäjän palveluun lähettämä aineisto kokonaan tai osittain. ARVA ry:llä on oikeus myös jättää käyttäjän palveluun lähettämä aineisto julkaisematta. ARVA ry ei maksa julkaisemisesta palkkiota tai muuta korvausta. ARVA ry ei sitoudu säilyttämään käyttäjän palveluun lähettämää aineistoa.

  ARVA ry ei vastaa käyttäjän kolmansilta osapuolilta palvelun kautta saamista tiedoista tai tällaisten tietojen tekijänoikeuksista tai hyvää tapaa taikka lain säännöksiä loukkaavasta sisällöstä.

  ARVA ry ennakkotarkistaa käyttäjien palveluun lataaman sisällön. ARVA ry:llä on oikeus muokata käyttäjän palveluun lataamaa sisältöä. Käyttäjä hyväksyy, että palveluun ladatut kuvaoriginaalit voidaan muokata palveluun sopivaan kokoon. Palveluun ei tallenneta käyttäjän lataamien kuvien kuvaoriginaaleja. ARVA ry:llä on harkintansa mukaan milloin tahansa oikeus, mutta ei velvollisuutta, käyttäjää kuulematta ja tälle erikseen siitä ilmoittamatta poistaa sopimattomaksi katsomansa sisältö palvelusta sekä estää palvelun käyttö, mikäli on perusteltavaa syytä epäillä, että palvelua käytetään edellä mainitun luvattoman aineiston levittämiseen tai muutoin hyvän tavan ja lain vastaisesti.

  ARVA ry:llä on oikeus luovuttaa laiton tai käyttöehtojen vastainen sisältö lain mukaisesti toimivaltaiselle viranomaiselle. ARVA ry:llä on oikeus poistaa virheellisiä käyttäjätietoja antanut tai muuten näitä käyttöehtoja, lakia tai hyviä tapoja rikkonut käyttäjä palvelusta ja käyttäjää kuulematta estää hänen pääsynsä palvelun käyttäjäksi. ARVA ry:llä on myös oikeus joko vaihtaa käyttäjän puolesta tai vaatia käyttäjää vaihtamaan salasanansa, jos se epäilee, että käyttäjän salasana ei ole enää luotettavissa tai oikeissa käsissä.

  ARVA ry käsittelee käyttäjän tietoja sekä muita käyttäjän henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan lainsäädännön sekä palvelukohtaisen tietosuojaselosteen mukaisesti.

  ARVA ry:llä on oikeus poistaa yli 6 kuukautta käyttämättömänä ollut käyttäjätunnus. ARVA ry:llä on niin ikään oikeus muuttaa käyttäjän käyttäjätunnusta ja salasanaa, mikäli ne aiheuttavat ristiriitaisuuksia tai päällekkäisyyksiä Unelmatehdas-tietojärjestelmissä.

  5 Analytiikan ja evästeiden käyttö

  ARVA ry käyttää verkkosivustoilla analytiikkaratkaisuja, joiden avulla se tuottaa palveluita sekä seuraa ja kehittää niiden käyttöä. Varmistamme analytiikkaratkaisujen avulla myös palveluidemme toimivuutta sekä kohdennamme käyttäjille mainontaa tässä dokumentissa kuvatulla tavalla.

  5.1 Millaista tietoa keräämme?

  Palveluidemme analytiikka- ja markkinointiratkaisut hyödyntävät evästeitä ja muita vastaavia verkkotunnisteita. Verkkotunnistetietojen avulla analytiikkaratkaisut tarjoavat meille tietoa esimerkiksi siitä, millä sivuilla kävijä liikkuu, millaisia sovelluksia hän käyttää ja miten hän siirtyy sivulta toiselle.

  Verkkotunnisteiden avulla pystymme yhdistämään palveluista kerättyä tietoa muun muassa yksittäiseen käyttäjään selain- tai laitekohtaisesti ja analysoimaan palveluiden käyttöä.

  5.2. Sujuvan asioinnin mahdollistaminen

  Kerättäviä tietoja käytetään verkkopalvelun tuotantoon, kehittämiseen ja ylläpitoon, tietoturvallisuuden varmistamiseen sekä väärinkäytösten torjuntaan. Evästeitä tarvitaan mm. verkkopalveluiden istuntojen ylläpidossa. Analytiikkaa hyödynnetään myös häiriötilanteiden selvittämisessä sekä tilastoinnissa ja raportoinnissa. Näiden tarkoitusten osalta evästeet ovat palvelun tuottamiseksi välttämättömiä.

  5.3 Sisällön ja markkinoinnin kohdentaminen

  Palvelun käyttöä koskevien tietojen avulla voimme luoda kohderyhmiä ja parantaa asiakas- ja kävijäkokemusta tarjoamalla kävijöille kohdennetusti kiinnostavia sisältöjä. Kohderyhmien avulla voimme kohdentaa mainontaa myös muiden julkaisijoiden palveluissa. Tämä ilmenee käyttäjille esimerkiksi siten, että käyttäjä voi nähdä Unelmatehdas-mainontaa muilla verkkosivustoilla. Voimme muodostaa kohderyhmiä myös yhteistyökumppaneidemme kanssa ulkopuolisilta sivustoilta kerättyihin kävijätietoihin perustuen sekä kohdentaa markkinointia myös sosiaalisen median palveluiden avulla.

  Verkkoanalytiikan käyttämisen tarkoituksena ei ole yhdistää verkkokäyttäytymisestä kerättyjä tietoja.

  5.4 Tietoturvallisuus

  ARVA ry käsittelee palveluista kerättyjä tietoja tietoturvallisesti tietosuojalainsäädännön ja viranomaisten määräysten edellyttämällä tavalla. ARVA ry kehittää ja valvoo tietoturvallisuutta järjestelmällisesti sekä varmistuu myös alihankkijoidensa henkilötietojen käsittelyn tietoturvallisuudesta. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä saat tästä.

  6 Palvelun ylläpitäminen ja vahingonkorvausvelvollisuus

  ARVA ry pyrkii ylläpitämään palvelussa mahdollisimman virheetöntä ja korkeatasoista tietoa, mutta ei anna takuita sivujensa virheettömyydestä tai sisällöstä. ARVA ry:llä on oikeus parantaa ja muuttaa palvelun sisältöä ja rakennetta.

  ARVA ry ei vastaa palvelun jatkuvasta saatavuudesta eikä takaa, että palvelu toimii käyttökatkoitta tai virheettömästi. ARVA ry ei vastaa välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka käyttäjälle mahdollisesti aiheutuu esimerkiksi virheellisen, puutteellisen tai tulkinnanvaraisen sisällön tai teknisten vikojen tai huoltotöiden johdosta.

  ARVA ry ei vastaa palvelussa ilmenevistä vioista, huolto- tai asennustoimista aiheutuvista keskeytyksistä taikka niiden aiheuttamista palveluun sisältyvän tai muun tiedon muuttumisesta tai katoamisesta, eikä kolmansista johtuvista tiedonsiirtoon liittyvistä ongelmista, häiriöistä tai katkoksista.

  ARVA ry ei ole velvollinen korvaamaan palvelun käytöstä käyttäjälle tai kolmannelle aiheutuvia vahinkoja.

  7 Oikeuksien ja velvollisuuksien siirtäminen

  Käyttäjällä ei ole oikeutta siirtää palvelun käyttöoikeutta kolmannelle osapuolelle ilman ARVA ry:n kirjallista suostumusta. ARVA ry:llä on oikeus siirtää palvelu tai sen ylläpito ja siihen liittyvät vastuut ja velvollisuudet kolmannelle osapuolelle.

  8 Sovellettava laki ja erimielisyyksien ratkaiseminen

  Palvelun käyttämiseen ja käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia. Näihin käyttöehtoihin perustuvat tai näiden ehtojen tarkoittamaan palveluun liittyvät erimielisyydet pyritään ratkaisemaan ensisijaisesti osapuolten välisin neuvotteluin. Mikäli tässä ei onnistuta, riitaisuudet ratkaistaan ensiasteena Pirkanmaan käräjäoikeudessa.

  9 Käyttöehtojen voimaantulo ja muuttaminen

  Nämä käyttöehdot tulevat voimaan 1.8.2019 ja ovat voimassa toistaiseksi. Palvelun ylläpitäjällä on oikeus muuttaa käyttöehtoja, ja uudet käyttöehdot tulevat voimaan niiden verkkopalvelussa julkaisemisen ajankohtana. Käyttäjälle tiedotetaan muuttuneista käyttöehdoista palvelun www-sivuilla.